Informace ke GDPR

Firma LEBO, s.r.o. se sídlem 17. listopadu 2216/23 Boskovice, IČ: 46342648 bude ke dni 25. května 2018, tedy ke dni nabytí účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení") GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností firmy je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů" a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Firma LEBO, s.r.o. jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou, email: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR najdete na http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

 

 

 

16. 11. 2018 Dočasné zkrácení otevírací doby v lékárně u nemocnice
Upozorňujeme, že v po st a pá je lékárna u nemocnice otevřena od 7:00 - 15:00


mapa_lebo

Kompletní lékárenská péče

Jsme lékárny, které myslí na Vaše zdraví.

Firma Lebo s.r.o. provozuje svoji lékárenskou činnost v šesti lékárnách v okrese Blansko a Svitavy. Cílem její činnosti je poskytování komplexní lékárenské péče.